Over mij

Babyzorg op Maat
Verpleegkundig Babyconsulent
Praktijk van Melany Lodeweegs
Ik ben Melany Lodeweegs, verpleegkundig Babyconsulent, (Intensive care) Neonatologieverpleegkundige, docent Babymassage en moeder van 2 jonge kinderen.  
​Door mijn werk als (IC) Neonatologieverpleegkundige in het ziekenhuis, heb ik veel ervaring met de zorg voor (extreem) vroeggeboren en zieke baby's, die vaak nog langdurig in het ziekenhuis liggen voor ze naar huis mogen. Ik heb gemerkt dat, als ouders eenmaal thuis zijn met hun baby, zij vaak nog veel vragen hebben, tegen dingen aanlopen en/ of wat begeleiding thuis wensen.
En soms gaan de dingen thuis, óók wanneer er geen sprake was van een langdurige ziekenhuisopname na geboorte, niet zoals verwacht of gehoopt.
Daarom heb ik, naast mijn werk in het ziekenhuis, de opleiding tot verpleegkundig babyconsulent gevolgd en ben ik mijn praktijk Babyzorg op Maat gestart.
Visie
Geen baby is hetzelfde. Dat is voor mij zo klaar als een klontje. Wat voor de ene baby wél werkt, hoeft voor de andere zeker niet zo te zijn. Elke baby, én zijn of haar ouders,  verdienen "maatwerk". En dat  maatwerk komt, mijns inziens, het beste tot zijn recht in de eigen, vertrouwde omgeving. 
Werkwijze
Naar aanleiding van jullie hulpvraag, ingevulde intakeformulier en jullie wensen en behoeften, welke jullie aangeven tijdens een huisbezoek of telefonisch consult, maak ik een uniek, voor jullie "op maat" gemaakt plan. Met als doel, dat jullie als gezin, weer in balans komen en de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet gaan.

Tel: 06 111 823 12

  • Facebook Clean Grey